در روزگار ما که علم تجربی سکاندار و جهت دهنده حیات بشری شده است، هر پدیده‌ای – هر قدر هم پیچیده و چندبعدی باشد- مشمول بررسی‌های چندرشته‌ای و برنامه‌ریزی‌های دقیق می‌گردد. در این میان، ورزش و تربیت جسمانی که تاثیرات ویژه‌ای در سلامت فردی و شادابی اجتماعی و متعاقباً در پایداری تمدن بشری دارد نیز – به عنوان یک مقوله چندوجهی و گسترده -  جایگاه واقعی خود را در نظام آموزش و پژوهش آکادمیک تثبیت می‌نماید. انواعی از ورزش‌های جسمی و فکری و تفریحی و رقابتی و. هست که بررسی رویدادها و فعالیت‌های مرتبط با هر کدام، پای بسیاری از رشته‌های علمی را به میان می‌کشد.  ورزش حرفه‌ای طیف وسیعی از رشته‌های تربیتی، پزشکی و درمانی، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی، و حتی علم اقتصاد و حقوق را به استخدام خود درآورده است. از این نظر، جای تعجب ندارد که ترمینولوژی آن به مراتب گسترده‌تر از تصورات ما در بارۀ یک حوزۀ مهارتی شده است.

از طرف دیگر، هر طبقه‌ای از افرادِ درگیر در این زمینه‌ها اعم از ورزشکاران، مربیان و کادر فنی، مدیران و کارکنان ستادی، دانشجویان علوم ورزشی، مدرسان فدارسیونی و اساتید  دانشکده‌ها- هر کدام به تناسب وظایف و حوزۀ فعالیت خود- نیازمند آشنایی با زبان و اصطلاحات این حوزه هستند. در نتیجه، وسعت کار از یادگیری و آشناییِ صرف با زبان خارجی فراتر می‌رود. واژه‌نامه‌هایی که صرفاً به معادل‌سازی برای واژه‌های انگلیسی می‌پردازند، نیاز این گروه‌ها را برآورده نمی‌کند. بلکه برخی از اصطلاحات نیازمند توضیح بیشتری هستند. به همین دلایل، شاید  فرهنگ تدوین شده توسط انتشارات ای. سی. بلک که در زمرۀ مجموعه‌ای از فرهنگ‌های تخصصی متوسط منتشر گردیده است، بتواند برای همۀ این گروه‌ها مفید باشد.

 

.

 

 برای دانلود

 

 روی  لینک زیر کلیک کنید

 

https://www.ketabrah.ir/book/23305 



مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

سلبریتی ها مجله تفریحی کم نام با شهدا Travel Agency صابره نکوئی سامانی «هر موضوعی از هرگوشه ی ذهن» fung.parsablog.com کارت ویزیت-تبلیغات رایگان مشاغل کویر رایانه Brandy